opener

Kjølerom modulær

  • kjølerom modulær
  • Modulær kjølerom Oslo
  • Fryserom Modulær
  • Kjølerom Modulær

Kjølerom Modulær. I Modulær kjølerommet går sammenføyningen vertikalt, noe som muliggjør montering av de vertikale panelene før montering av taket. Derfor er det mindre folk som trengs for montering. Videre er det med dette systemet mulig å demontere alle deler av taket uten å løsne vertikale paneler.

Modulær fryserom kan leveres med tykkelse fra 60 til 190 mm. Standard dør med lysåpning 80 cm. Kjølerom kan bygges uten gulv, for lett håndtering av traller. Hyllesystemer i aluminium eller rustfritt stål. Kjølerom kan leveres i spesialfarger, med vinduer, brannsikre paneler og med forskjellig typer dører og porter. Festesysteme utviklet av KIDE gir rask og enkel tilpassing av panelene.

Isolasjonen overholder funksjonen med de beste resultatene. KIDE-festesystemet er så enkelt å løsne og justere, noe som gjør det lettere å demontere panelet raskt hvis det er behov for det.

Raskt og sikker montering

Festesystem utviklet av Kide. I tillegg til å være raskt og enkelt, garanterer perfekt justering mellom vertikale paneler, samt mellom gulv- og takpaneler.

På grunn av dette er isolasjonen av kjølerommet total. Kide-fellessystemet er like enkelt å løsne som å justere, og letter demontering raskt i tilfelle behov.

Design med sømløse skøter

Modulær kjølerom sørger ikke bare for montering og demontering med total isolasjon, men gir også en renere estetisk design ved å gjemme leddene.

Hvordan er det mulig å spare opp til 20% av monteringstid?

Modulær fryserom har utviklet et eksklusivt system for sammenføyning av vertikale paneler med takpaneler. Dette systemet gir viktige fordeler:

1. Enkel montering og demontering: Festesystemet med leddene mellom panelene går i vertikal forstand, slik at taket kan monteres etter montering av vertikale paneler og demontering uten å løsne leddene.

2. En perfekt estetisk uttrykk takket være de usynlige leddene: Det vertikale panelet går fra gulvet til taket i ett stykke. Sammensetningen med takpanelet gjøres gjennom en enkelt ledd som, takket være vårt eksklusive festesystem, blir usynlig, og gir perfekt estetikk.

3. Stor takstabilitet: Det horisontale panelet støttes 55 mm på loddrett panel, noe som gir total stabilitet til taket.

4. Total isolasjon: Alle leddene, i stedet for å være rette, er i not- og fjær format, noe som garanterer en perfekt justering mellom panelene, og gir en fullstendig isolasjon.

Spesifikasjoner

Modul 190 mm.
Tykkelse 60, 75, 100, 120, 150 mm.
Bredde 380, 570, 950 og 1.140 mm.
Lengde 4.000 mm. (maks lengde)
Høyde 3.700 mm. (maks indre høyde)
Festesystem Dobbel not og fjær med lås i AISI430 rustfritt stål. Firkantnøkkel brukes til å vri kroken på en metallaksel. Krokens eksentriske bevegelse trekker panelene sammen og sikrer en perfekt skjøt. Ovennevnte kroker garanterer en perfekt skjøte og isolasjon med en strekkstyrke på mer enn 200 kg.
Isolasjon   Stabil polyuretanskum, verken CFC eller HCFC Tetthet 40 Kg / m3 (toleranse +3 -0 Kg / m3) Gjennomsnittlig U-verdi

Panel tykkelse i mm. 60 75 100 120 150
U (W/m2 ºC) 0,38 0,31 0,23 0,13  0,12
Gulv Forsterket gulv-S8 Anti skli funksjon. Interiør 1 mm tykk, laminert plate Forsterket gulv-M9 Forsterket gulv, ideell for bruk av traller. Innvendig finish forsterket med bjørk kryssfiner og fenolharpiks. Forsterket overliggende gulv Anti skli 2/4 aluminiumstål. Anti skli 3/5 galvanisert stål
Brannsikkerhet Panel Cs3dO (i henhold til EN 13501-1) Temperaturområde: mellom – 40oC og + 75oC i henhold til tykkelse

Rustfritt stålplate. Hvit farge. Kvalitet for å ivareta matsikkerhet.